Bollema Bewind

 

Wij streven naar een financiële Balans in het leven van onze cliënten en geven de voorkeur aan het denken in Oplossingen. Door (tijdelijk) taken van onze cliënten over te nemen kunnen zij hun financiële zorgen Loslaten binnen een Laagdrempelige sfeer. Wij hechten waarde aan Eerlijkheid en Openheid, waar Maatwerk en Aandacht de standaard is.

 

" Bewindvoering gaat verder dan alleen het regelen van financiën".

Linda Bollema

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de bewindvoering. 

De afwisseling, de mensen, elke dag is anders mede daardoor is het een boeiend vakgebied. Ik vind het leuk om uit te zoeken hoe een en ander in elkaar zit, waar iemand recht op heeft, welke regelingen er zijn en wat mogelijk is.

Bewindvoering gaat verder dan het regelen van financiën. Ik vind belangrijk dat mensen zich gehoord voelen en begrepen worden. Bepaalde gebeurtenissen in iemands leven, denk aan een scheiding, verlies van een dierbare of andere problematiek (lichamelijk en/ of psychosociaal) zijn al moeilijk genoeg en vergen veel aandacht waardoor het regelen van financiën vaak naar de achtergrond verdwijnt. Begrijpelijk, echter is het wel van belang dat er iemand is die deze zaken regelt, iemand waarop men kan vertrouwen zodat er rust en ruimte komt voor andere belangrijke dingen in het leven en te werken aan een nieuw begin.

Iedereen is welkom, maar het belangrijkste is dat er wederzijds vertrouwen is en dat iemand zich, in deze vaak kwetsbare situatie, op zijn gemak voelt en met een goed gevoel zijn financiële huishouden uit handen kan geven. 

 

Postbus 4 | 6200 AA  Maastricht | T: 06 39303663 | M: info@bollemabewind.nl

             Maandag tot en met Donderdag van 10.30 uur tot 12.30 uur